top of page
byalisSmall-111.jpg

RELAX BAR 

MET VRIJBLIJVEND HAAR ADVIES 

IMG_4696.PNG

RELAX & STYLING 

GENIET van een deugddoende hoofdhuidmassage gecombineerd met het diep verzorgen van de haren waar nodig is. Krijg een adviesgesprek hoe je de producten thuis verder kan gebruiken en geniet van een styling als afwerking. 

1.jpg

KMX DETOX TREATMENT

Haal alle siliconen en parabenen uit de haren met een detox en geniet van een deugddoende KMX massage afgewerkt met een styling naar keuze.

7-3.jpg

KMX SCRUB TREATMENT

Scrub jouw hoofdhuid om onzuiverheden los te krijgen en geniet van een deugddoende KMX massage gecombineerd met een styling naar keuze.

IMG_1244.jpg

KMX SCALP SPA TREATMENT

Geniet van de KMX treatment gecombineerd met een behandeling die de focus legt op de hoofdhuid. We zorgen ervoor dat we de hoofdhuid kalmeren en masseren met de juiste producten en technieken om jouw een fijn relaxed gevoel te geven. Deze behandeling zorgt ervoor dat de last van pelletjes of irritaties verminderen. Afgewerkt met styling naar keuze. 

IMG_1245.jpg

KMX SCALP SPA TREATMENT DELUXE

Geniet van de KMX treatment gecombineerd met een behandeling die de focus legt op de hoofdhuid. We zorgen ervoor dat we de hoofdhuid kalmeren en masseren met de juiste producten en technieken om jouw een fijn relaxed gevoel te geven. Deze behandeling zorgt ervoor dat de last van pelletjes of irritaties verminderen. Als extra geven wij aandacht aan de verzorging voor de lengtes. Afgewerkt met styling naar keuze. 

IMG_1246.JPG

KMX PROTEÏNE TREATMENT

Geef jouw haren extra voeding om jouw haarstructuur te herstellen of te versterken en geniet van een deugddoende KMX massage afwerkt met een styling naar keuze.

KMX COLOR REFRESH TREATMENT

Verfris en neutraliseer jouw lokken met een kleurversterker en geniet van een deugddoende KMX massage. Afgewerkt met styling naar keuze. 

2.jpg

KMX COLOR LOK TREATMENT

Verzorg jouw haren met een extra color lock treatment om jouw kleur vast te houden. Ideaal om voor jouw reis jouw haren te behandelen tegen de zon en het chloor. Geniet tijdens de behandeling van een KMX treatment afgewerkt met een styling naar keuze. 

bottom of page