top of page
byalisSmall-11.jpg

EXTENSIONS HUREN 

Huurprijs €50,00 excl. waarborg €50,00

Droom jij van een voller opsteekkapsel voor je huwelijk of feestje, maar je weet dat dit niet mogelijk is omdat je weinig en fijne haren hebt? Wel deze mooie extensions van Showpony zorgen er voor dat je haren er dikker, langer en voller uitzien zonder het gevoel te hebben dat het jouw haren niet zijn. De extensions zijn beschikbaar in 22 kleuren en zijn 80% Indisch menselijk haar + 20% Europees menselijk haar. Tijdens een adviesgesprek bekijken we het juiste kleur en hoeveelheid extensions die je nodig hebt. 

Bij het huren van de extensions vragen wij een waarborg van €50,00

(de extensions moeten in dezelfde staat terug gebracht worden binnen de 2 werkdagen)  

EXTENSIONS KOPEN

Kostprijs vanaf €372,00- €472,00 

Natuurlijk kan je ook de extensions kopen en kan je ze jarenlang gebruiken als je ze op de juiste manier verzorgd. De extensions zijn gemakkelijk in gebruik want je kunt ze zelf in je haren plaatsen en uithalen wanneer je wilt. De extensions bevatten een clip in systeem zo kun je je haren niet beschadigen. Tijdens het gratis adviesgesprek geef ik nog tips en tricks hoe je ze op andere manieren kunt gebruiken.

 

Je heb ook een shampoo en conditioner van 250ml er bij voor de extensions goed te verzorgen. 

Klaar voor een nieuwe stap te zetten in het leven? Zeg maar goodbye to bad hairdays! Neem gerust contact op voor meer informatie of om vrijblijvend een afspraak te boeken. 

MUST KNOW: Bij aankoop van extensions krijg je 1 updo' of styling gratis. 

bottom of page