top of page
WAY OF WORKING 

Op de mooiste dag van jouw leven komt Alissia s'morgens vroeg bij jouw thuis of op jouw unieke locatie. Heb je vriendinnen die er ook willen bij zijn dan neemt Alissia dit er met heel veel liefde en plezier bij. Heb je nood aan een kleine bijwerking dan kan je een bridal survivial kit aanschaffen waar het nodige inzit om jouw makeup bij te werken. Tijdens de mooiste dag van jouw leven zorgt Alissia voor rust in een vertrouwde sfeer met een ruime planning zo dat jij en jouw vriendinnen op tijd klaar zullen zijn. Alissia verlaat pas de ruimte wanneer jij er volledig klaar voor bent om te vertrekken naar jouw grootste geliefde. 

340A2099.jpg
0020-Evy-Tom-CopyrightCOBAPhotography-WEB.jpg
TRY OUT 

Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat jouw stijl is, daarom is het handig om een proefmoment in te plannen. Tijdens de proef bespreekt Alissia samen met je welke kleuren het beste passen bij je gelaat, welke make-up je ogen zal laten stralen en welke kapsels er haalbaar zijn. (max. 3uur) Stap voor stap werk ze dit samen uit tot we het perfecte plaatje hebben gevonden. Alissia streeft tot de perfectie zo dat jij de unieke zelf kan blijven met een tikkeltje meer. Heb je wat een onzeker gevoel omdat je het kapsel van je dromen niet kunt waarmaken door te fijne haren? No panic Alissia bied een extra dienst toe voor het huren of kopen van kwaliteitsvolle extensions. Merk ze tijdens de try out dat je een droge, ongezonde huid hebt dan kan je een bridal care box aanschaffen om je huid voor te bereiden voor de grote dag. De test duurt ongeveer 3 uur in de Byalis shop en Alissia komt aan huis de dag zelf. Je proefmoment boek je best 1 a 2 maand op voorhand zo dat alles nog fris in het hoofd zit. 

MUST KNOW

​♡ Verzamel een moodboard 

♡ Neem een foto van jouw trouwjurk 

♡ Er wordt een voorschot gevraagd van 50% tijdens de test. (voorschot= testbeurt)

♡ Boek je test tijdens je pasbeurt zo kun je stiekem het totaalbeeldje zien. 

TIPS

♡ Voor de dag zelf is het aan te raden om de haren te wassen de dag er voor met zo weinig mogelijk conditioner of je kan een bridal survival hair kit aanschaffen om jouw haren voor te bereiden met de juiste producten zo dat ze een mooie glans creëren de dag zelf. 

 

♡ Zorg dat de haren goed droog zijn de dag zelf.

♡ Kies een stille ruimte waar je kan genieten van je me time moment de dag zelf. 

♡ Gebruik een badjas of wijde trui zo dat je haar en make-up mooi blijft zitten als men de bruidsjurk moet aan trekken. 

♡ Gebruik de avond er voor een gezichtsmaskertje om je huid goed te voeden zo dat het de volgende dag er stralend uit ziet. 

♡ Kruip vroeg in bed voor een goeie nachtrust. 

Huwelijk
bottom of page