IMG_4020.JPG

BRIDAL 

 Een naturelle, romantische bruidslook waar jij jezelf nog steeds terug in vindt ♡

png.png
Way of working 

Op de mooiste dag van jouw leven komt Alissia jouw mooi maken bij jouw thuis of op jouw unieke locatie. Heb je geliefden of vriendinnen die er ook willen bij zijn dan neemt Alissia dit er met heel veel liefde bij. Heb je nood aan een kleine bijwerking dan kan je een bridal survivial kit aanschaffen waar het nodige inzit om heel de dag te stralen. Tijdens de mooiste dag van jouw leven zorgt ze voor rust in een leuke vertrouwde sfeer met een ruime planning zo dat jij en je geliefden op tijd klaar zullen zijn. Alissia verlaat pas de ruimte wanneer jij volledig klaar bent om te vertrekken naar jouw grootste geliefde. 

340A2099.jpg
0020-Evy-Tom-CopyrightCOBAPhotography-WEB.jpg
Try out  

Natuurlijk is het belangrijk voor ons om te weten wat je stijl is, daarom is het handig om een proefmoment in te plannen. Tijdens de proef bespreekt Alissia samen met je welke kleuren het beste passen bij je gelaat, welke make-up je ogen zal doen laten stralen en welke kapsels er haalbaar zijn. Stap voor stap werk ze dit samen uit tot we het perfecte plaatje hebben gevonden. Alissia streeft tot de perfectie zo dat jij de unieke zelf kan blijven met een tikkeltje meer. Heb je wat een onzeker gevoel dat je het kapsel van je dromen niet kunt waarmaken door te fijne haren? No panic Alissia bied een extra dienst toe voor het huren of kopen van kwaliteitsvolle extensions. Merk ze tijdens de try out dat je een droge, ongezonde huid hebt dan kan je een bridal care box aanschaffen om je huid voor te bereiden op de grote dag. De test duurt ongeveer 3 uur en Alissia komt dan aan huis of je kan bij haar terecht in de beautyroom. Je proefmoment boek je best 1 a 2 maand op voorhand zo dat alles nog fris in het hoofd zit. 

MUST KNOW

​♡ Verzamel een moodboard 

♡ Neem een foto van je trouwjurk 

♡ Er wordt een voorschot gevraagd van 50% tijdens de test. 

♡ Boek je test tijdens je pasbeurt zo kun je stiekem het totaalbeeldje al zien. 

TIPS  

♡ Voor de dag zelf is het aan te raden om de haren te wassen de dag er voor met zo weinig mogelijk conditioner. 

 

♡ Zorg dat de haren goed droog zijn de dag zelf.

♡ Kies een stille ruimte waar je kan genieten van je me time moment de dag zelf. 

♡ Gebruik een badjas of wijde trui zo dat je haar en make-up mooi blijft zitten als men de bruidsjurk moet aan trekken. 

♡ Gebruik de avond er voor een gezichtsmaskertje om je huid goed te voeden zo dat hij de volgende dag er stralend uit ziet. 

♡ Kruip vroeg in bed voor een goeie nachtrust. 

Huwelijk